Archiv článků

V slunečném,nedělním odpoledni si nechtěla  juniorka překazit sérii vítězných zápasů na domácím hřišti ani proti trápícím se Traplicím.

Od úvodu byla hra vyrovnaná až do 21´, kdy odražený míč vrátil do ...

Zobrazit celý článek.

V neděli 20.10. zajíždělo áčko do Žalkovic, které jsou poslední s pouhými 4 body. Cesta byla smůlovatá, protože ve Starém Městě jsme odbočili na obchvat a zapomněli jsme na Sašu Machalu. Když jsme pro něho zastavili u zastávky, tak se nám autobus nechtěl rozjet. Muse...

Zobrazit celý článek.

V dalším domácím utkání přivítali Hlučané celek Ořechova, kterému se start do sezóny vůbec nezdařil a tak fanoušci očekávali jednoznačné utkání.

Začátek zápasu však tak vysokému vítězství vůbe...

Zobrazit celý článek.

V sobotním utkání OP začali domácí zhurta a od brankových přídělů uchránil hosty výborný gólman Bachan alias KAPR. Hosté vsítili branku, ale ta nebyla uznána pro postavneí mimo hru. Druhá půle již přinesla především spoustu bojovnosti a šancí bylo poskrovnu. Domácí postupně času začali docházet síly čehož hosté využívali k rychlým brejkům ovšem ...

Zobrazit celý článek.

Výbor FO a hráči sdečně zvou všechny věrné příznivce a Spartakovce v  pátek 11.10.2013 od 19h do Pilka baru  na košt částečně skvašeného moštu.



Zobrazit celý článek.
1 ... 110 111 112 ... 157