Po pěkných oslavách vítězství přišel úkol rozhodnout se zda postoupit do krajského přeboru nebo zůstat v I. A třídě. Hlasování hráčů rozhodlo o setrvání v I.A třídě.

Do nové sezony jsme vstoupily téměř se stejným kádrem. Jedinou ztrátou byl odchod Zdeny Horáka ( pracovní důvody).

Úvod a první polovina podzimu se nám vůbec nevydaříla, přišly 3 porážky v domácím prostředí ( Strání Újezdec, Mladcová).

Na některých hráčích se projevilo uspokojení ztráta motivace, chuť trénovat a vyhrávat. Zlom nastal v zápase v Březolupech kde hráči nedopustili další porážku a propad v tabulce mezi nejslabší týmy.Bojovným a zodpovědným výkonem  se soupeřem se kterým se nám tradičně nedaří vydřeli výhru 1:0. Tento zápas znamenal velký obrat. Do konce sezony už jme neztatili jediný bod. Vrcholem sezony byly dva poslední zápasy a výborné výkony v Bojkovicích ( výhra 4:1) a hlavně s Dolním Němčím (výhra 2:0). Série 6 vítězství v řadě nás vynesla na konečné 3 místo za Újezdec a Strání. Díky zlepšeným výkonům a výbornému závěru sezóny jsme se vrátili zpátky do hry o 1. místo. Na jaře bude o co hrát a hned 1. kolo na hřišti ambiciózního Strání bude hodně zajímavé.

 

Statistika: 

 

odehráno 14 zápasů:  9 výher

                                    1 výhra na pok. kopy  

                                    4 prohry

 

3 místo     29 bodů        skóre  23:15

 

odehrané minuty: 1. J. Fojtík, M. Penner, A. Machala, P. Šimčík, J.Dohnal, R. Biháry všichni 1260 min  ( 100%)

 

střelci: 1. A. Zlínský, R.Biháry  5 gólů

             2. J. Dohnal    4 góly

             3. M. Penner, O. Machala   2 góly