V pátek 5.5.2017 se pod hluckou tvrzí odehrál semifinálový duel poháru OFS mezi domácí zálohou Spartaku Hluk a celkem FK Uh.Ostroh. Význam duelu umocnil i fakt, že vítěz se ve finále utká s vítězem utkání Babice-Bánov na prvoligovém stadionu 1.FC Slovácko.

Domácí posíleni 2 hráči A.mužstva ( Machala O.Kukla) nezačali nejlépe a hosté měli hned v úvodu gólovou příležitost,ale skvělým zákrokem se blýskl gólman Kovařík. Hosté přijeli s velkým odhodláním a taky to dávali najevo. Byli aktivní,běhaví a kombinačně přesní, což domácí zase nahrazovali bojovností a rychlými brejky, které převážně režírovali mladící Baroň,Ševčík,Kryl či Masařík ovšem bez úspěchu. Juniroka  byla v první půli bojovná, ale bez velkých příležitostí. Snad jen nepřesné střely Šimčíka či průniky Jurčeky stály za zmínku.

Druhá půle byla téměř totožná jako první, ovšem více ze hry měli domácí. Přišla 68´a nešťastný okamžik pro Jendu Machalu, který ve snaze odehrát míč před dotírajícím hráčem hostí, si dal vlastní gól (0:1). Hosty tento moment zřejmě uspokojil a začali bránit výsledek. Domácí naopak vrhli všechny síly do útoku a po jednom z průniku Ondry Machaly, který míč naservíroval před branku, kde jej uklidil do sítě DD alias Dominik Dekrét (1:1). Do konce utkání se již nic zásadního neudálo a tak na řadu přišly PK ve kterých zvítězili domácí i zásluhou skvělého výkonu brankáře Kovaříka a postoupili tak do finále, kde je čeká celek Babic,který nakonec zdolal Bánov 6:2.