V neděli 30.7.2017 v 17,30h nastoupilo A.mužstvo mužů v rámci I.kola poháru KFS na půdě ambiciózních Kunovic, jejíž dres nově oblékl bývalý hráč Hluku Masařík a zároveň to byla taky generálka na premiérové boje v KP.

V neúplné sestavě, kdy z různých důvodů chyběli (A.Machala,O.Machala,Kukla,M.Machala,Z.Horák) naopak se všemi posilami (Straňák,Němec,Zálešák)  začali domácí o mnoho lépe, byli aktivní, častěji na míč a důrazní v osobních soubojích. To hosté působili nesehraně,vlažně jakoby bez motivace. Lepší kombinace domácích dělala hostům velké potíže a ti se snadno dostávali na dostřel Fojtíkovi svatyně, ovšem pouze nepřesná koncovka jim nedovolila skórovat.Hlučané se jen velmi ztěžka a složitě dostávali do brankového prostoru Kunovic, když už pronikli, tak byli bezzubí a nepřesní. Za zmínku snad stojí dalekonosná střela Zálešáka či nepřesná dorážka Straňáka.

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Domácí byli dál lepší mužstvem a za svoji aktivitu byli odměněni. Hosté udělali zbytečný faul před pokutovým územím a domácí Dobrozemský se krásně trefil přes zeď k tyči (1:0). Ani tento stav hosty neprobudil a dál působili vlažně a nekompaktně. Pomyslný hřebíček do rakve jim zatloukl ke konci zápasu dorážkou do sítě Skovajsík (2:0) a pečetil tak zasloužené vítězství domácích a postup do dalšího kola poháru KFS. Doufejme, že tento výkon bude pro kluky varováním před nedělním prvním utkání KP ve Štítné a rázně si uvědomí, že takovým výkonem by úspěch opravdu neudělali. Jak říká klasik,těžko na cvičišti,lehko na bojišti......věřme, že toto nepsané pravidlo dojde v neděli k uplatnění. Spartak !!!

Sestava: Fojtík-Zalubil,Otrusiník,Šimčík,Zálešák,Sagula,Martiš,Straňák,Němec,Baroň,Galuška.

Střídali: Vozár,Athang