Naši dorostenci nastoupili ke druhému přípravnému utkání na hřišti č.2, které bylo nerovné a naší kombinační hře moc neprospívalo. Nastoupili jsme v rozestavění 4-1-4-1.
Prvních 20 minut jsme byli horším mužstvem, nestíhali jsme soupeři, který zvolil nakopávané míče za naši obranu, měl několik vyložených šancí, ale skvělými zákroky nás podržel brankář Gášek. Za celý poločas jsme měli pouze náznaky šancí, ale hra se nám ve středu pole nedařila a ztráceli jsme hodně míčů, díky vlastním nepřesnostem a svou zbrklostí. První poločas skončil nerozhodně, a tak jsme se rozhodli udělat několik změn a upravili herní rozestavení na 4-4-2.
Druhý poločas změnil obraz hry k neuvěření. Naši kluci začali ovládat střed hřiště a záloha ve složení: Martiš, Blaha, Kroupa, Karlík (na zkoušku z Nivnice), začala doslova dominovat a začínali i přibývat šance na naší straně. Po jednom z mnoha centrů se z levé strany uvolnil Bukvic a tvrdou střelou nedal šanci brankáři. Tímto momentem se otevřela stavidla naší útočné hry, předváděli jsme kombinační fotbal, který bychom chtěli předvádě celé jaro. V 70. minutě se uvolnil Martiš a střelou ze 20 metrů prostřelil brankáře podruhé. Po této akci jsme prostřídali, ale i tak jsme soupeře přehrávali. Jen nás mrzí několik neproměněných šancí Bukvice a Blahy, kdy druhý jmenovaný šel dokonce sám na brankáře.
Sestava Spartaku Hluk: Gášek - Červenka, David, Hromčík, Kužela - Karlík, Blaha, Kroupa, Bukvic, Martiš - Matejkovič.
Střídání: 70.minuta Gášek - Teplý
                 70.minuta Gál - Martiš

Trenéři: Kroupa, Straka