V sobotu 19.8.2023 zajíždělo naše áčko do Slušovic. do mužstva, které delší dobu patří mezi špičku KP Zlínského kraje. Naši hráči nastoupili v zachovalé aréně z dob slávy slušovického fotbalu s respektem, ale s vůli neprodat kůži lacino. Štěstí v začátku stálo na naší straně. Ve 2.minutě  využil štírek Bartošek chyby v obraně domácích a mezi nohy Dubčáka skóroval.0:1. Do 10. minuty se hrálo svižně na obě dvě strany, ale od této minuty převzali domácí inisiativu. Přehrávali nás, vyhrávali osobní souboje, ale jen po veliké vápno. Tady dobře pracovala obrana, i když scházela opora LIpoti. Nemohli jsme se dostat z tohoto sevření, ale když jsme zaútočili, hlavně Šefan Barošek, vždy to bylo pro domácí branku nebezpečné. Naše mužstvo hrálo discipilinovaně, hlavně však s velkou vůlí a bojovností, Ve 36. minutě dobře zapracoval na pravé starně Bartošek, odcentroval přad branku, kde Sopůškova hlavička mířila nejdříve do tyče, a následně  také po jeho hlavičce  skončila v síti domácího brankáře Dubčáka. 0:2. Když ve 40. minutě nařídil velmi dobrý rozhodčí Filgas pokutový kop proti domácím, po faulu domácího brankáře na Dohnala, tak se zdálo, že bude rozhodnuto. Ale Roman Sopůšek branku přestřelil. Do druhého poločasu nastoupili domácí s velkým odhodláním. Měli víc míč na svých kopačkách, ale Pěgřima v brance neohrozili. Fungovala skvěle obrana, jako maják zde vyčníval nade vše David Uhlíř. záloha se poctivě vracela,  hosty jsme nepustili prakticky do žádné šance. V útoku byli pak nebezpeční, hlavně Barošek, nejlepší náš hráč, ale také velký bojovník Jenda Dohnal. Svým způsobem byli domácí z naší hry velmi vyvedeni a zklamáni z toho, že se jim nic nedaří. Vítězství nečekané, ale zasloužené. Slušovice potvrdili, že jsou fotbalově vyspělí, chtějí hrát fotbal  a určitě se to projeví v dalších zápasech. Fotbalové prostředí zde bylo velmi korektní, je vidět, že fanoušci ve Slušovicích fotbalu rozumí a chtějí se fotbalem bavit. 

Sestava: Pěgřim, Škorec, Uhlíř (Horák), Šimoník, Skovajsík, Zelinka, Sopůšek, Vaďura (Matejka), Chodura, Bartošek, Dohnal

Dopoledne hrál dorost v Bojkovicích a prohrál 2:4. Branky dali: Nemrava Dan a Hnilička. Na to,že hrají za dorost pouze ročníky 2007 2008, když mohou hrát ročníky 2005,2006 je to dobrý výsledek. Až se vrátí zranění Soviš, Zlínský a Podškubka určitě přijdou i nějaké vítězství. Je to KP, takže ta úroveň je vyšší, než když se hrála I.Třída.