Ve středu 30.8.2023 jelo naše áčko po třetí na půdu soupeře. Tentokrát k ambicióznímu nováčkovi do Hrachovce, odehrát odložené první kolo.

Pěkné fotbalové vesnické hřiště s novými moderními šatnami přivítalo naše hráče pošmourným počasím, které však bylo na celé Moravě. Od začátku se hrálo velmi opatrně. Domácí hráli rychle, koncentovaně a hlavně vynikali velkou bojovností. My jsme hráli typickou svoji hru na rozehrávce zezadu. První vzrušo přinesla až 14 minuta, která byla pro nás nešťastná. Domácí kopali trestný kop skoro z polviny hřiště,míč šel do pokutového území, před Pěgřimem se odrazil, ten však míč nezkrotil a Vrána dorazil na 1:0. Ve 20. minutě se ocitli před brankou domácích Zelinka s Dohnalem, tak dlouho si dávali přednost, kdo vstřelí gól, až šanci promarnili. Další šanci jsme promarnili ve 24. minutě. Mohlo být srovnáno. Přišla však 38. minuta, domácí kopali roh, na přední tyči náš obránce míč netrefil a za ním stojící Ukrajinec Badnia už ano. 2:0. Ještě ve 45. minutě jsme dělali velké dusno v pokutovém území domácích, ale ti ubránili výsledek 2:0. Druhý poločas byl obdobou prvního. Moc šancí nebylo ani na jedné, ani na druhé straně. Snížit mohl Sopůšek, ale na malém vápně domácího mužstvu trefil balon velmi zle. Potom domácí kopali pokutový kop za faul Skovajsíka, ale Pěgřim se tentokrát vyznamenal. V 68. minutě domácí úřadovali v našem pokutovém území, až to vyřešil Šimoník, který nešťastně tečoval míč do naší sítě.3:0. Tím bylo o zápase rozhodnuto. V 89. minutě byl v pokutovém území Dohnal, který si také jedenáctku sám provedl a upravil skóre na 3:1. Závěr. Pro nás velmi nešťastný zápas, ty branky, které jsme dostaly byly opravdu takové, které se běžně nedostávají. Remízový zápas rozhodli domácí, kteří byli bojovní rychlí, důrazní. Kromě našich branek po individálních chybách jsme však Hrachovec ubránili a dalšií nějaké větší šance domácí neměli.

Sestava: Pěgřim, Škorec (Matejka), Uhlíř, Lipoti, Skovajsík, Zelinka, Sopůšek, Šimoník (Zlínský), Chodura, Bartošek, Dohnal.