V neděli 1.10. 2023 přijelo na náš stadion vedoucí mužstvo KP Zlínského kraje, Kvasice. Hrálo se už v 15.00 hodin. Bylo to utkání o čelo tabulky. Z toho důvodu začala obě mužstva velmi opatrně. Kvasice jsou technické mužstvo, které se snažilo kombinovat, ale na naši obranu si Kvasičtí hráči nepřišli. Do 10. minuty jsme měli dvě pěkné akce, které vedl Zelinka na pravé straně. Bohužel, nic z toho nebylo. Ve 20. minutě napřáhl z 25 metrů kapitán Sopůšek a Svoboda nestačil na jeho ránu reagovat.1:0. Potom se hrálo od šestnáctky po šestnáctku, vzrušení přišlo v 45. minutě, kdy hostující hráč zakopl  při pohybu ven z pokutového území o Kuklovu nohu a rozhodčí Ambroz ukázal na bílý puntík. Strašáka však vychytal brankář Pěgřim. 

Druhý poločas jsme začali velmi famózně. Pěknou přihrávku dostal do středu Zelinka, ulatnil svoji rychlost, přehlavičkoval brankáře a do prázdné branky zavěsil. 2:0. V 54. minutě jsme Kvasicím opět ukázali naši aktivní útočnou činnost. Sopůšek dostal pěknou přihrávku napravo šestnáctky, udělal dva kroky a skvělou střelou zvýšil už na 3:0. Pro Kvasice to byl takový menší šok. Ještě větší šok zažili, když Berky neproměnil P.K , druhý,který hosté dostali, ale Berkyho vychytal opět Pěgřim. Když v 68. minutě završil hatrick Sopůšek, stav byl pro hosty hrozivý 4:0. Hosté se snažili dát alespoň jeden gól, ale naše obrana fungovala velmi dobře. Pohroma pro hosty přišla v 83. minutě, kdy Dohnal po centru zprava vymetl šibenici Svobodovy branky. 5:0. Hostům se ale podařilo dát čestný úspěch v 85. minutě,kdy po rohu se trefil do naší branky hlavou, na přední tyči stojící stoper Žiška. Hodnocení: Byl to z naší strany skvělý výkon, i když scházel Bartošek, kluci se s tím vypořádali výtečně. Kvasice si vezou domů rukavici. Sestava: Pěgřim, Lakomý, Lipoti, Uhlíř, Skovajsík (Škorec), Zelinka, Šimoník, Sopůček, Chodura, Kukla (Matejka), Dohnal (Horák Zdena).

 Ve čtvrtek 28.9.2023, na den státnosti, hrál náš dorost odložený zápas se Stráním a podařilo se našim kluků poprve v KP zvítězit výsledkem 4:2. Nemají to kluci lehké, protože mají 15-16 let, ostatní většinou využívají i hráče kterým je 17-18 let. Nemají také zkušenosti hrát s takovými mužstvy, protože je to je špička kraje Zlín. Branky: Omelka 2x, Kučera, POdškubka. V sobotu hráli proti Slušovicím-Veselá a po dobrém výkonu prohráli 1:3. Bylo to remízové utkání, ale právě tady se projevila zkušenost hostujícího mužstva a naše nevyzrálost. Klukům nelze nic vyčítat, bojovali, dostali poměrně laciné branky a před Slušovickou brankou už štěstí neměli. Branku dal Omelka.

Dvojka prohrála v souboji o první flek v Nedakonicích 2:3, když třetí branku dostali až v 91. minutě. Protože hrála v neděli i jednička, nemohli využít služeb Škorce, Matejky azraněného Davida Zlínského.