V sobotu 11.5.2024 k nám přijelo mužstvo ze Štítné. Jedná se o mužstvo, které je na 4. místě, takže se dal předpokládat urputný souboj. Hosté přijeli s obranou taktikou. My opět na hrotu se Sopůškem a s Dohnalem v záloze. Roman patřil k nejlepším našim hráčům, protože vybojoval hodně míčů a byl i nejčastější střelec. Není to však typický hroťák. Mužstvo nemá takovou formu jako na podzim, proto  se také dost trápíme. Stříleli jsme sice hodně, ale brankář De Gano, ač postavou menší, stačil naše akce likvidovat. Už v 5. minutě jsme měli po rohu 100% šanci, avšak jsme ji nevyužili. Hosté se představili jako vyspělý tým, dobře kombinovali, nám se naše typická křídelní hra nedařila. Nezáživný poločas skončil 0:0. Do druhého poločasu jsme nevstoupili dobře, hosté nás ve středu pole přehrávali, ale do nějaké šance, stejně jako i. poločas se nedostali. V 69. minutě na hranici šestnáctky hostujícího mužstva přiťukl Dohnal míč Bartoškovi, který překonal De Gana. 1:0. Od této doby hosté ještě přidali, brejky jsme hrozili my. Bohužel jsme je nevyužili. největší měl v 87. minutě Chodura, který šel z poloviny hřiště sám na brankáře, ale  skóre nezvýšil. To se nám pak nevyplatilo. Rozhodčí nastavil 3. minuty, tak to ukazovala tabule. Hosté v závěru kopali dva rohy po sobě, ty jsme odvrátili, ale balon se vrátil znovu před naši branku, kde jsme si nerozuměli a hosté vyrovnali. 1:1 V zápise je psáno, že gól dali v 94. minutě. Tak nevím, zda neměl rozhodčí zápas ukončit v čase 93. minuty. Po vstřeleném gólu se už ani nerozehrávalo. Sestava: Pěgřim, Škorec, Uhlíř, Lipoti, Skovajsík, Zelinka, Šimoník, Sopůšek, Chodura, Bartošek, Dohnal ( Zalubil).

V neděli dopoledne v 10.00 hodin hrál naš mladý dorost s favoritem z Uherského Brodu. 3x jsme vedli, prohrávali 3:5, nakonec remíza 5:5. V brance byl 14-letý Zaoral (ročník 2010), protože minulý brankář Gajdoš za Hluk asi chytávat už nebude. Pokud si to nerozmyslí. Branky dali: Omelka 2x, Šmíd, Soviš, Křiváček.

V neděli 12.5.2024 hrála dvojka v Huštěnovicích. Scházeli jim opory do útoku, protože Matejka je nemocný a Martiš vyloučený. I přes tento handicep si dvojka odvezla z Huštěnovic vítězství 1:0. Gól dal tak, jako vždy, nestárnoucí Martin Zalubil. Příští týden hrají s Nedakonicemi, které jsou druhé a v případě vítězství by udělali krok  k vítězství v soutěži. Držíme palce!